Ingrediënten

Wil je proeven en op de proef gesteld worden? Van Hotel New York ontvang je thuis een heerlijk borrelbox met een aantal geheime ingrediënten. Je gaat samen online aan de slag met de inhoud van de box. Enkele dagen voor aanvang van het team-event ontvang je van ons een inlogcode voor de game ‘Fight the Virus’. Deze uitdagende game speel je individueel en online. Aan het einde van de game ontvang je direct een persoonlijk rapport over jouw samenwerkstijl en krijg je tips hoe je deze stijl optimaal kunt benutten.

Tijdens de online groepssessie worden de team-resultaten toegelicht door een van onze coaches. Dit zijn experts in het leveren van inzicht en ontwikkeling aan individuen en teams. De coach geeft jullie inzicht in effectieve samenwerking. Dat doen ze met behulp van jullie groepsresultaten. Met interactieve oefeningen en praktische voorbeelden leren jullie elkaar beter kennen. Zo benut je de maximale potentie van jullie team!

Hotel New York zorgt voor een complete Borrelbox met nootjes, chips, fuet worstje, Reypenaar kaasjes, toastjes / crostini, olijven en tomaten tapenade, kaasvlinders, zoute sticks, HNY chocolade en een keuze uit een Brouwerij Noordt bierpakket (6 flesjes) of Fles wijn wit / rood.