Ingrediënten

Wil je proeven en op de proef gesteld worden? Enkele dagen voor aanvang van de teaminterventie ontvang je van ons een inlogcode voor de game ‘Fight the Virus’. Deze uitdagende game speel je individueel en online. Aan het einde van de game ontvang je direct een persoonlijk rapport over jouw samenwerkingsstijl en krijg je tips hoe je deze stijl optimaal kunt benutten. In een van de prachtige zalen van Hotel New York ga je samen met je team aan de slag en proef je van geheime ingrediënten. Vertrouw jij de kok? De culinaire creaties komen uit de New York Basement, het trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van Hotel New York. Smullen geblazen dus!

Tijdens het event worden de team-resultaten toegelicht door een van onze coaches. Dit zijn experts in het leveren van inzicht en ontwikkeling aan individuen en teams. Onze coach geeft jullie inzicht in effectieve samenwerking. Dat doen ze met behulp van jullie groepsresultaten. Met interactieve oefeningen en praktische voorbeelden leren jullie elkaar beter kennen. Zo benut je de maximale potentie van jullie team!

Het event is ook in een online versie beschikbaar! In dat geval ontvangt ieder teamlid thuis een Hotel New York Borrel- of Afterdinner box, samen met 5 geheime “TrustMe” gerechten.